maanantai 10. heinäkuuta 2023

PEURAN POLUN AARTEET - Kotajärven kierroksen toteuttajia, osa 1

Peuran polun aarteita etsitään ja esitellään Suomen luonnon päivänä lauantaina 26.8. Reisjärven Kotajärven kierroksella. Tapahtumat tarvitsevat tekijänsä, joten esitellään heitä sopivina annoksina tarkemmin. 

Osuuskunta Polku ja pitkoksen jäsenistä neljä ovat tällä hetkellä tiiviimmin mukana aarteiden metsästämisessä. Tässä heistä kaksi:

Heikki Susiluoma on taustaltaan maaseutututkija ja luonnossa liikkuja / luonnonsuojeluaktiivi. Siviilityökseen Heikki organisoi soiden ennallistuksia Hiilipörssi Oy:ssä.

Susiluoma asuu Jyväskylässä ja Peuran polun maisemat ovat olleet hänelle tärkeitä retkeilymaastoja vuosikymmenten ajan.

Ilkka Kuukka Lappeenrannasta on yhdistys- ja kulttuurikentän moniottelija. Peuran polku on tuonut myös suoluonnon pitkospuineen tutummaksi Saimaan puolisukeltajalle.

Ilkan työhistoriassa on vahva jälki valtion alueellisesta taidetyöstä ja taiteen moninaisuudesta. Tällä hetkellä Peuran polun aarteiden lisäksi Ilkka verkostoi eteläkarjalaisia järjestöjä, kuntia ja hyvinvointialuetta vahvistamaan maakunnan asukkaiden hyvinvointia.



Suunnittelutiimin ydinryhmään kuuluvat edellisten lisäksi osuuskunnasta Jyrki Lilleberg, Maaselän Latu ry:stä Helena Kinnunen ja Heli Hilliaho sekä ympäristötaiteilija Isto Rahkila. Heistä lisää tuonnempana, mutta suunnittelutiimi ottaa suunnittelun tosissaan:

Heikki, Jyrki, Heli, Helena ja Isto - ulkoilmaihmiset
olisivat ehkä Teamsin sijasta mieluummin - ulkona.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti